BELGISCHE KEUKEN – BELGIAN BUTTER
Onze Belgische botersmaken
Belgian butter
Zoet & zout
Belgian butter
Knapperig zout
Belgian butter
Met jodium
Belgian butter
Met drop
BELGISCHE KEUKEN – BELGIAN BUTTER
De vormen van onze Belgische boters
Snoepjesvorm – 10g
Galet – 20g
Kleine staaf – 125 g
Staaf – 250g
Cilinder – 250g
Grote staaf – 500g
BELGISCHE KEUKEN – BELGIAN BUTTER
Een buitengewone Belgische boter
De boter die wij maken voldoet aan strikte eisen. De koeien die de melk voor de boter produceren hebben minstens vier maand op de Belgische weides gestaan.
Er wordt veel waarde gehecht aan het welzijn van de dieren bij de productie van de melk. Zo geven we altijd voorkeur aan menselijke arbeid boven machines.
Ja hoor, het melken gebeurt nog steeds manueel. Het melkproces brengt koe, mens en natuur in evenwicht. Ze geven onze boter een heerlijke romige smaak.
Zowel natuurlijke als gearomatiseerde Belgian Butter producten bieden de consument talrijke mogelijkheden om hun gerechten te verrijken. Zo kan je gemakkelijk de garing van het vlees een extra touch geven of groenten op smaak brengen.